Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

12/1/14

"Μία πρόσκληση για όλες τις ηλικίες".       Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων σε με συνεχή προσπάθεια για την ανάδειξη του Πολιτισμού μας, καλεί :   
      
1)      όσους αγαπούν το Χορωδιακό τραγούδι ή τους αρέσει να τραγουδούν   να γίνουν μέλη στην Πολυφωνική «ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ». Φυσικά όποιος/α το επιθυμεί μπορεί να έλθει να παρακολουθήσει τις πρόβες, να μας γνωρίσει  από κοντά και εφόσον αποφασίσει να ενταχθεί στην ομάδα μας, εμείς με χαρά θα τον/την δεχθούμε. Το ρεπερτόριο της Χορωδίας είναι έργα Ελλήνων συνθετών, το λαϊκό τραγούδι, το έντεχνο, το παραδοσιακό τραγούδι και οι καντάδες. Οι πρόβες τις χορωδίας γίνονται κάθε Σάββατο 5-7 το απόγευμα.    
2)    όσους θέλουν να μάθουν ένα όργανο και να γνωρίσουν την παραδοσιακή  αλλά και τη σύγχρονη μουσική μπορούν να εγγραφούν στην Ορχήστρα «ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ».  Νέα τμήματα ξεκινούν από 20 Ιανουαρίου. Τέλος
3)   όσους  γνωρίζουν κάποιο όργανο  έγχορδο,  πνευστό, πιάνο ή ακορντεόν  και θέλουν να συμμετέχουν στις συναυλίες της Ορχήστρας, μπορούν να εγγραφούν στην Ορχήστρα «ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ».

       Για πληροφορίες και εγγραφές  στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Ανδρονοπούλου 12 κάθε Τρίτη & Παρασκευή  10π.μ. - 1μ.μ. &  Τετάρτη & Παρασκευή 6μ.μ. – 8.30 μ.μ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)