Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

6/5/14

Ανοιξιάτικος καφές με μελωδίες.





      Μέσα σε μία ιδιαίτερα φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-συνάντηση μελών και φίλων του Συλλόγου Κεφαλλήνων & Ιθακησίων για ανοιξιάτικο καφέ την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιονίου Βιβλιοθήκης.
      Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και εγκάρδια που γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα και πολλοί παρέμεναν στον εξωτερικό χώρο αυτής .
    
     Ο Σύλλογος πρόσφερε καφέ, χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά που τα έφτιαξαν με μεράκι και αγάπη οι φίλες του συλλόγου:
η κ. Καίτη Μπούζου, η κ. Άννα Καραγκούνη, η κ. Ελένη Παντελακάκη, η κ. Κούλα Τρακαδά, η κ. Ελένη Βανδώρου-Λαουρδέκη, η κ. Αγγελική Ευαγγελίου-Καβαλιεράτου, η κ. Μάγδα Γεωργακοπούλου, η κ. Χριστίνα Βέργου, η κ. Μαργαρίτα Χαραλαμπίδη (και για τις ατελείωτες όμορφες ζωγραφιές και κατασκευές που διακόσμησαν τους τοίχους) η κ. Σούλα Φιλιπποπούλου η κ. Νόνη Λάφη που είχε και την επιμέλεια της οργάνωσης της εκδήλωσης.
     Τον ανοιξιάτικο αυτό καφέ πλαισίωσαν μουσικά με γλυκές μελωδίες μέλη της Ορχήστρας “Μουσική Οδύσσεια” που ξεσήκωσαν τους φιλοξενούμενους στο κέφι. Συμμετείχαν οι: Νίκος Σκεπαρνιάς, Γιώργος Ηλιάδης, Δανάη Μεσσάρη και Νίκος Ταξιαρχόπουλος.
   
     Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, καθώς και όλο τον κόσμο που αυθόρμητα δίνει το παρών του σε κάθε κάλεσμά του. Ο κάθε ένας χωριστά αποτελεί ένα σημαντικό κρίκο μιας μεγάλης πνευματικής αλυσίδας της πόλης μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)