Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

27/8/14

Μία πρόσκληση για όλες τις ηλικίες...       Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων έχει σαν κληρονομιά μία παρουσία  τουλάχιστον 60 χρόνων στη περιοχή της Αιγιαλείας με συνεχή προσπάθεια για την ανάδειξη του Πολιτισμού της ιδιαίτερης πατρίδας του αλλά και την ανάδειξη του Πολιτισμού της ευρύτερης περιοχής του Αιγίου.  

       «Ζούμε όλοι μας μία  δύσκολη περίοδο που κανένα δεν αφήνει ανεπηρέαστο,   μας κάνει ευάλωτους, αδύναμους και μας ωθεί στην κοινωνική απομόνωση.
       Είναι λοιπόν αναγκαίο  να παραμένουμε  κοινωνικοί και πιο ανθρώπινοι.
       Να είμαστε κοντά στο συνάνθρωπό μας, γιατί με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε μία ανθρώπινη αλυσίδα ζωής».
     
 Με αυτό το σκεπτικό ο σύλλογος καλεί:   
1)      όσοι κατάγονται (πρώτη ή δεύτερη ή τρίτη γενιά) από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη    να  εγγραφούν στο Σύλλογο.
2)      τους φίλους Αιγιαλείς που θέλουν να στηρίξουν τους κοινούς μας κοινωνικούς και     πολιτιστικούς στόχους να εγγραφούν στους  «ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ».
3)      όσοι αγαπούν το Χορωδιακό τραγούδι ή τους αρέσει να τραγουδούν  μπορούν να γίνουν μέλη στην Πολυφωνική «ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ». Φυσικά όποιος/α το επιθυμεί μπορεί να έλθει να παρακολουθήσει τις πρόβες, να μας γνωρίσει  από κοντά και εφόσον αποφασίσει να ενταχθεί στην ομάδα εμείς με χαρά θα τον/την δεχθούμε. Το ρεπερτόριο της Χορωδίας είναι έργα Ελλήνων συνθετών, το λαϊκό τραγούδι, το έντεχνο, το παραδοσιακό τραγούδι και οι καντάδες. Οι πρόβες τις χορωδίας γίνονται κάθε Σάββατο τις 5 το απόγευμα και ξεκινούν από τις 13 Σεπτεμβρίου. Τη Διεύθυνση της  Χορωδίας  έχει η  ξεχωριστή σοπράνο Αλίκη Ζαφείρη.   
 4)      όσοι θέλουν να μάθουν ένα όργανο και να γνωρίσουν την παραδοσιακή  αλλά και τη σύγχρονη μουσική μπορούν να εγγραφούν στην Ορχήστρα «ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ» με υπεύθυνο τον έμπειρο μουσικό Νίκο Σκεπαρνιά.  Τα μαθήματα ξεκινούν από τις 8 Σεπτεμβρίου.
5)      όσοι  γνωρίζουν κάποιο όργανο  έγχορδο,  πνευστό, πιάνο ή ακορντεόν  και θέλουν να γνωρίσουν την ομαδικότητα και τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ορχήστρας, να νοιώσουν τη χαρά της συλλογικής προσπάθειας, να συμμετέχουν στους πολιτιστικούς και κοινωνικούς στόχους του συλλόγου και να  μοιράζονται μαζί μας την ομορφιά της μουσικής   μπορούν να γίνουν μέλη  στην Ορχήστρα «ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ».   

Η Χορωδιακή και  η  Ορχηστρική γραφή είναι του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη, Ανδρέα Αδαμόπουλου.

6)      Τέλος καλούμε  όσους αγαπάνε το βιβλίο να ενταχθούν στην μεγάλη ομάδα των Εθελοντών της ΙΟΝΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ που επιτελούν ένα  ιδιαίτερα  σημαντικό έργο στην πόλη μας.
     
       Και βέβαια όσοι φίλοι και φίλες τους αρέσει να ταξιδεύουν μέσα από τις σελίδες  ενός βιβλίου η Βιβλιοθήκη είναι ανοικτή και τους περιμένει.»

       Για πληροφορίες και εγγραφές  στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Ανδρονοπούλου 12 στο Αίγιο,  κάθε Τρίτη  10π.μ. - 1μ.μ. &  Παρασκευή  6μ.μ. – 8.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)