Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

3/3/15

Το νέο βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου είναι ένα γράμμα τρυφερό, συγκινητικό, εξομολογητικό και λυτρωτικό στη "Μάνα της διπλανής πόρτας", στη Μάνα όλων μας. Ένα γράμμα γεμάτο συναισθήματα, μνήμες, εξηγήσεις, προβληματισμούς, μια ψυχική «συνομιλία» μάνας και κόρης.

 
        Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας  σε  συνεργασία με τις εκδόσεις "Ηδύφωνο" και την Ιόνιο Βιβλιοθήκη Αιγίου οργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Ευσταθίου "Γράμμα στη Μάνα της διπλανής πόρτας", τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στην Ιόνιο Βιβλιοθήκη Αιγίου (Ανδρονοπούλου 12)
Το βιβλίο θα προλογίσει η Αθηνά Σκανδάμη, Νηπιαγωγός, Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  και η  Μαρία Παναγιωτακοπούλου, φιλόλογος, επιμελήτρια εκδόσεων "Ηδύφωνο".
        Η  παρουσίαση θα πλαισιωθεί με μουσική, τραγούδια και αποσπάσματα του βιβλίου σε θεατρική απόδοση, από τον Σύλλογο «Φιλαρμονική» Ακράτας, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Χρήστου Ασημακόπουλου.
  Το νέο βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου είναι ένα γράμμα τρυφερό, συγκινητικό, εξομολογητικό και λυτρωτικό στη "Μάνα της διπλανής πόρτας", στη Μάνα όλων μας. Ένα γράμμα  γεμάτο συναισθήματα, μνήμες, εξηγήσεις, προβληματισμούς, μια ψυχική «συνομιλία» μάνας και κόρης. Το ιδιαίτερα καλαίσθητο βιβλίο,  περιέχει 12 κολλάζ της ίδιας της συγγραφέως, που μας αποκαλύπτει και μια άλλη καλλιτεχνική της  πλευρά,  ενώ το εμπνευσμένο εξώφυλλο ανήκει στην  Έλενα Παπαδημητρίου, φοιτήτρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)