Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

11/3/15

Σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα εξελίχθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Ευσταθίου "Γράμμα στη μάνα της διπλανής πόρτας".

  
  

Σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα εξελίχθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Ευσταθίου «Γράμμα στη μάνα της διπλανής πόρτας» από τις εκδόσεις «Ηδύφωνο» το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιόνιου βιβλιοθήκης.
Μουσική, τραγούδια και αποσπάσματα του βιβλίου αποδόθηκαν, με πολύ όμορφο τρόπο, θεατρικά από το Σύλλογο «Φιλαρμονική» Ακράτας.  Συμμετείχαν οι μουσικοί Μαρία Γερολύμου, Χρήστος Ασημακόπουλος, Άρτεμις Οικονόμου, οι ερασιτέχνες Μαρία Μπόγρη, Παναγιώτης Σταθακόπουλος και η Όλγα Βασιλοπούλου.
Το βιβλίο προλόγισαν η Αθηνά Σκανδάμη Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η Μαρία Παναγιωτακοπούλου φιλόλογος, επιμελήτρια εκδόσεων  «Ηδύφωνο».
Το ρόλο των παιδιών ερμήνευσαν η Μαρία Αγγελακοπούλου, η Βασιλική Φουντούκου, το ρόλο της μάνας ερμήνευσε η Ειρήνη Μιχαλάκη. Η σκηνοθετική καθοδήγηση έγινε από το Χρήστο Ασημακόπουλο.
Η αίθουσα  ήταν ασφυκτικά γεμάτη από συνανθρώπους μας φίλους του βιβλίου, που τους υποδέχθηκε και καλωσόρισε  από την πλευρά της βιβλιοθήκης, ο Γεράσιμος Μεσσάρης.




1 σχόλιο:

  1. Ήταν πράγματι μια υπέροχη βραδιά. Ευχαριστούμε την Ιόνιο Βιβλιοθήκη που μας φιλοξένησε και τους ανθρώπους της που με πολλή ζεστασιά μας βοήθησαν :)

    Μαρία Παναγιωτακοπούλου, φιλόλογος-υπεύθυνη εκδόσεων ΗΔΥΦΩΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)