Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

22/6/15

Μια συγκινητική βραδιά για την κυρία Ελένη.-









       Ήταν μια πολύ ξεχωριστή και γλυκιά βραδιά! Η κυρία Ελένη, η αγαπημένη δασκάλα, έζησε συγκινητικές στιγμές  ανάμεσα σε φίλους, συναδέλφους, μαθητές, συγγενείς, τα παιδιά της και τα εγγόνια της κατά την παρουσίαση των βιβλίων της «Τα σχολειά της νιότης μου» και «Απόηχοι ψυχής» στην Ιόνιο Βιβλιοθήκη.
      Μίλησαν αρκετοί με τόσο όμορφα λόγια για τα βιβλία της, το διδασκαλικό της έργο και την ίδια. Η δασκάλα κ. Ελένη Μελισσαροπούλου-Φλογερά θυμήθηκε στιγμές από την κοινή τους διδασκαλική πορεία αλλά και τη συνεργασία τους στο Ίδρυμα Άγιος Χαράλαμπος, που για 21 χρόνια έχουν εβδομαδιαία παρουσία και προσφορά μαζί με ομάδα εθελοντριών κυριών. Η φιλόλογος κ. Κατερίνα Δημουλά μίλησε πολύ συγκινημένη για τη δασκάλα της, τη δασκάλα-μάνα, όπως τη χαρακτήρισε, που ήταν η αιτία να ακολουθήσει το επάγγελμα της εκπαιδευτικού. Με εύστοχη φιλολογική προσέγγιση η φιλόλογος και γραμματέας της Ένωσης Συνταξιούχων Εκπ/κων, κ. Τούλα Ρέλλα ανέλυσε το συγγραφικό της έργο αλλά και με μεγάλη ευαισθησία μίλησε για τη ζωή της.
       Τέλος οι εγγονές της Ελένη, Άσπα, Έλενα και Χριστίνα συγκίνησαν ιδιαίτερα θυμίζοντας στιγμές με τη γιαγιά τους, διαβάζοντας ποιήματά της και τραγουδώντας ένα τραγούδι αφιερωμένο σε αυτήν. Η κυρία Ελένη Κουτρίκη-Παναγιωτακοπούλου με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε όλους και δεν περίμενε, όπως είπε «στο γέρμα της ζωής της να νιώσει τόση μεγάλη ικανοποίηση και ευτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)