Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

28/9/15

Σας καλούμε να ρθείτε κοντά μας γιατί απλά τραγουδάμε όχι για να ξεχωρίσουμε απ΄ τον κόσμο, αλλά για να σμίξουμε τον κόσμο.-



       Η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Αιγιάλειας του Συλλόγου Κεφαλλήνων & Ιθακησίων  Αιγιαλείας & Καλαβρύτων ξεκίνησε και φέτος με πολλές προσκλήσεις απ΄ όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα:
1)      Θα συμμετέχει σε εκδήλωση που διοργανώνει το «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Αιγιαλείας τη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο Αίγιο.
2)      Θα δώσει συναυλία στη Γαστούνη Ηλείας στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης προσκεκλημένη από το Σύλλογο Κεφαλλήνων Γαστούνης και το Δήμο Πηνειού, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, σε εκδήλωση αφιέρωμα στην εορτή του Αγίου Γερασίμου.
3)      Θα συμμετέχει στο 4ο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Παπάγου-Χολαργού την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στο κλειστό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Χολαργό, προσκεκλημένη από τη Χορωδία Δήμου Παπάγου-Χολαργού και το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

     Η Χορωδία και ο Σύλλογος επεξεργάζονται και άλλες προσκλήσεις από φορείς από όλη την Ελλάδα.
     Με  πολύ  κέφι  λοιπόν  ξεκίνησε  άλλη  μία  δημιουργική               μουσική   χρονιά   για τη  Χορωδία  και  την  Ορχήστρα  της, γιατί τραγουδάμε όχι για να ξεχωρίσουμε απ΄ τον κόσμο, αλλά για να σμίξουμε τον κόσμο (Γιάννης Ρίτσος).   Καλούμε λοιπόν  όσους/ες αγαπούν το Χορωδιακό τραγούδι ή τους αρέσει να τραγουδούν,  (από 13 έως 83 ετών) να ενταχθούν στην αγκαλιά της.
     Φυσικά όποιος/α το επιθυμεί μπορεί να έλθει να παρακολουθήσει τις πρόβες, να  γνωρίσει  από κοντά τη δουλειά της και τους ανθρώπους της και εφόσον αποφασίσει να ενταχθεί στην ομάδα, η Χορωδία  με χαρά θα τον/την δεχθεί. Το ρεπερτόριο της Χορωδίας είναι έργα Ελλήνων συνθετών, το λαϊκό τραγούδι, το έντεχνο, το παραδοσιακό τραγούδι και οι καντάδες.
     Οι πρόβες και οι ακροάσεις της χορωδίας γίνονται κάθε Σάββατο 5-7.30 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Ανδρονοπούλου 12, στο Αίγιο. Εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)