Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

6/6/16

Μεγάλη Χορωδιακή Συνάντηση- Ένα βράδυ γεμάτο εικόνες και ήχους στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο ΤΕΙ Πάτρας.

       Το Σάββατο  4 Απριλίου  επέστρεψε αργά το βράδυ η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας του Συλλόγου Κεφαλλήνων, από την  Πάτρα. Στο Συνεδριακό Κέντρο Τ.Ε.Ι. Πάτρας  παρουσίασε η Χορωδία  τραγούδια αγαπημένα, από το κοινό της Πάτρας. 
      Η Χορωδία που είχε προσκληθεί  από τη Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας  στην 1ο Χορωδιακή  Συνάντηση, απέδωσε με το καλύτερο τρόπο  το ρεπερτόριο μεταφέροντας στην καρδιά της Πάτρας  το χρώμα του Αιγίου και της Κεφαλλονιάς. 
                             
     Στη  Χορωδιακή Συνάντηση  συμμετείχαν εκπληκτικές Χορωδίες με σειρά εμφάνισης:
     Η Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας με τη δεκαμελή ορχήστρα της, και με Διεύθυνση Χορωδίας τον κο  Παναγιώτη  Βασιλείου

     Η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας, με Διεύθυνση Χορωδίας την κ. Αλίκη Ζαφείρη, στο πιάνο συνόδευσε ο κος Αντρέας Αδαμόπουλος. Χορωδιακή γραφή ο μουσικοσυνθέτης κος Αντρέας Αδαμόπουλος.  
 

     Η Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Βόλου, με Διεύθυνση Χορωδίας τον κο Βλάση Μαστρογιάννη,  στο πιάνο συνόδευσε η κα  Φανή Παρασκευά.

  
     Η Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας , με Διεύθυνση Χορωδίας και Χορωδιακή γραφή τον κο Τάσο Καραγιάννη  και στο πιάνο συνόδευσε ο κος Σταμάτης Λέκκας
 
    Το φιλόμουσο κοινό από την Πάτρα και το Αίγιο που είχε κατακλύσει τον όμορφο και μεγάλο  χώρο του Συνεδριακού Κέντρου καταχειροκρότησε τις εμφανίσεις όλων των Χορωδιών, όπου με φωνές και χειροκροτήματα έδειξαν  την αγάπη τους και το θαυμασμό τους.
     Παρόντες ήταν  Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Προϊστάμενοι ΟΤΕ Πάτρας, Εκπρόσωποι Φορέων της πόλης και πολύς κόσμος.
     Με την ολοκλήρωση της 1ης Χορωδιακής Συνάντησης  η οικοδεσπότης Χορωδία  δεξιώθηκε  όλες τις  Χορωδίες σε μεγάλο και γνωστό κέντρο της περιοχής, με συντροφιά την εκπληκτική ορχήστρα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας, που κράτησε το κέφι στα ύψη μέχρι αργά το βράδυ.  Οι  συμμετέχουσες χορωδίες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν, να συζητήσουν και  να διασκεδάσουν.
     Η Χορωδία Αιγιαλείας και οι συνοδοί της πέρασαν μία  εκπληκτική μέρα γεμάτη εμπειρίες. 

                        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)