Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

27/9/16

"Μία αξέχαστη Χορωδιακή βραδιά η 32η Χορωδιακή Συνάντηση Κεφαλονιάς" γράφει το KefaloniaPress.-       Τη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου  επέστρεψε αργά το βράδυ η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας του Συλλόγου Κεφαλλήνων, από την  Κεφαλονιά. Στο ιστορικό θέατρο «Κέφαλος» στο Αργοστόλι παρουσίασε η Χορωδία  τραγούδια αγαπημένα, από το φιλόμουσο και απαιτητικό κοινό της Κεφαλονιάς. 
      Η Χορωδία που είχε προσκληθεί  από τη Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου  στη 32η Χορωδιακή Συνάντηση Κεφαλονιάς, απέδωσε με το καλύτερο τρόπο  το ρεπερτόριο μεταφέροντας στο πανέμορφο θέατρο του Αργοστολιού το χρώμα του Αιγίου και της Κεφαλονιάς.
     Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν εκπληκτικές Χορωδίες με σειρά εμφάνισης:
Η  Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας, με Διεύθυνση Χορωδίας η Αλίκη Ζαφείρη,  στο πιάνο συνόδευσε ο μουσουργός Αντρέας Αδαμόπουλος.
Η Χορωδία «ΑΡΜΟΝΙΑ» Καλαμάτας, με Διεύθυνση Χορωδίας ο Μιχάλης Γαργαλιώνης.
Η Χορωδία Αργοστολίου , με Διεύθυνση Χορωδίας ο Σπύρος Θεοτοκάτος  και στο πιάνο συνόδευσε Ευαγγελία Φραγκιά.
    Το φιλόμουσο κοινό που είχε κατακλύσει τον όμορφο και ζεστό χώρο του Θεάτρου καταχειροκρότησε τις εμφανίσεις όλων των Χορωδιών, και έδειξαν  την αγάπη τους και το θαυμασμό τους.
 
    Παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος, Εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  κ. Βαγγέλης Κεκκάτος,  Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Φορέων της πόλης και πολύς κόσμος.
    Με την ολοκλήρωση της 32ης Χορωδιακής Συνάντησης Κεφαλονιάς η Χορωδία Αργοστολίου,  δεξιώθηκε  όλες τις  Χορωδίες σε ένα πανέμορφο κέντρο στο Φανάρι του Αργοστολιού, όπου το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ με τραγούδι,  μαντολίνα και κιθάρες.  
     Την Κυριακή το πρωί η χορωδία και οι συνοδοί της επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου, στον Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (η Παναγιά η Φιδιώτισσα) στο Μαρκόπουλο, στο εκπληκτικό σπήλαιο της  Μελισσάνης, στη λίμνη του Καραβόμυλου.
     Η Χορωδία και οι συνοδοί της πέρασαν ένα διήμερο γεμάτο εμπειρίες.
    
    Η Χορωδία ήδη ξεκίνησε  την προετοιμασία για τη συμμετοχή της σε φεστιβάλ της Αθήνας, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, προσκεκλημένη από τη Χορωδία της Νίκαιας και προσκαλεί τις φίλες και τους φίλους Αιγιαλείς που τους αρέσει να τραγουδούν, να έλθουν  στην αγκαλιά της, ώστε όλοι μαζί να ταξιδεύουν σε  μοναδικά  μουσικά  μονοπάτια!.                                                            Βίντεο του KefaloniaPress
 
 
 
 
 
 
 


Ο τοπικός τύπος  της Κεφαλονιάς παρών σε αυτή την εξαίρετη Χορωδιακή Συνάντηση, κατέγραψε καρέ καρέ κάθε της στιγμή.
Βίντεο - φωτογραφικό υλικό και σχόλια.

http://kefalonianews.gr/32%CE%B7-%CF%87%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82/ 

http://kefalonitis.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=40790:32i-xorodiaki-synantisi-kefalonias-24-09-16&Itemid=243

http://www.kefaloniapress.gr/2016/09/25/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%be%ce%ad%cf%87%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%af%ce%b1-%ce%b7-32%ce%b7-%cf%87%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%b4/

Δείτε  και στο  facebook της  "Ιόνιος Βιβλιοθήκη Αιγίου". 

 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)