Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

5/2/17

Ο Χορός της Αποκριάς στο Αίγιο από το Σύλλογο Κεφαλλήνων & Ιθακησίων και τη Χορωδία Αιγιαλείας.-Ο Σύλλογος  Κεφαλλήνων &  Ιθακησίων  Αιγιαλείας & Καλαβρύτων και η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας, στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων τους, διοργανώνουν και φέτος το «Χορό της Αποκριάς» στον πολυχώρο «ΟΝΕΙΡΟ», στην Μυρτιά Αιγίου, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 21:00 και σας καλεί σε ένα γλέντι όπως πραγματικά θα το θέλατε!
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα είναι ζωντανό και πολύ πλούσιο με τραγούδια ρομαντικά (ταγκό, βαλς, φοξ τροτ), αποκριάτικα, επτανησιακά, εύθυμα και ελαφρά λαϊκά τραγούδια της παρέας, την επιμέλεια του οποίου θα έχει η δική μας εξαίρετη ερμηνεύτρια Αγγελική Παπανδρέου, που θα μας διασκεδάσει με τετραμελή ορχήστρα και σίγουρα θα μας δημιουργήσει αποκριάτικη διάθεση.
Μεταμφιεστείτε, φορέστε τις μάσκες σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε, όπως το έθιμο το ορίζει!!!  Θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός καλύτερης στολής.  
Θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τον Σύλλογό μας, η παρουσία σας και παράλληλα η συμμετοχής σας, σε αυτή την εορταστική εκδήλωσή που πραγματοποιεί για τη νέα χρονιά. Για πληροφορίες  στα τηλέφωνα 697.905.5162 ή 697-953-1919.
Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε, από το κατάστημα «FANTASY» Μητροπόλεως 24 και από το κατάστημα «ATOMIC»  Βασ. Κωνσταντίνου 125.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)