Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

29/11/17

"Επίσκεψη Μαθητών Δ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας"

   Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου το πρωί,  επισκέφθηκαν την Ιόνιο βιβλιοθήκη 28 μαθητές και μαθήτριες της Δ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας. Συνοδοί εκπαιδευτικοί ήταν η κα Αδαμαντία Νηγιάννη και η κα Ανδριάνα Μαραγκού.
     Οι μαθητές  ξεναγήθηκαν   στο χώρο της βιβλιοθήκης από τους  εθελοντές Αλέξη Φιλιππόπουλο και Κούλα Τρακαδά. Με ιδιαίτερο  ενθουσιασμό ξεφύλλιζαν τα βιβλία, έκαναν πολλές ερωτήσεις, εκφράστηκαν μέσα από το βιβλίο και το παιγνίδι. Εξοικειώθηκαν με το χώρο της βιβλιοθήκης, γνώρισαν τα βιβλία της και τη θέση τους στα ράφια.
  Στη συνέχεια η εθελόντρια της Βιβλιοθήκης Βίκυ Καρβέλα, διάβασε στους μαθητές μία ιστορία και  τα παιδιά συμπλήρωσαν ακροστιχίδα. Οι μαθητές  ζωγράφισαν τους ήρωες της ιστορίας. Οι εθελόντριες Γωγώ Παπαφράγκου και Κούλα Τρακαδά  υποστήριξαν τους μαθητές/ιες στη ζωγραφική. Και όπως πάντα ο φούρναρης των Χριστουγέννων πρόσφερε στους μικρούς μας, φίλους γλυκά.
   Η εμπειρία των μικρών μαθητών από αυτήν την επίσκεψή τους,  ήταν ιδιαίτερα σημαντική και σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.
     
Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το πρωί,  η βιβλιοθήκη θα υποδεχθεί στο χώρο της,  την  Ε΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου  Αβύθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)