Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

22/1/18

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ
Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων, το περασμένο Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιονίου βιβλιοθήκης στο Αίγιο. Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Άγγελος, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα  όπου βρίσκεται και λειτουργείται η περίτεχνη και επιβλητική εικόνα του Αγίου Γερασίμου. 
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από μέλη και φίλους του Συλλόγου που μέσα σε μία ιδιαίτερα και ζεστή ατμόσφαιρα αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος ενώ αναφέρθηκαν από τον Πρόεδρο οι προσεχείς σχεδιαζόμενες πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου
Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. ως οικοδεσπότης τράταρε τους παρευρισκόμενους προσφέροντάς τους εκτός της καθιερωμένης βασιλόπιτας, καφέ-τσάι και αναψυκτικά που συνοδεύτηκαν από πλήθος γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους όσους τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους το Σύλλογό μας. Ευχαριστεί ολόψυχα και από καρδιάς όλες τις φίλες και μέλη του Συλλόγου για την ευγενή προσφορά των εδεσμάτων και υπόχρεος με αίσθημα ευθύνης, εύχεται σε όλους ατομική και οικογενειακή, σωματική και πνευματική υγεία. 
Τέλος, εύχεται καλή πνευματική πορεία στα μέλη και στις δράσεις της "Ιόνιος Βιβλιοθήκης" Αιγίου καθώς και καλή μελωδική χρονιά στα μέλη, στη μαέστρο και στους μουσικούς στυλοβάτες της Μικτής Πολυφωνικής Χορωδία Αιγιαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)