Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

16/4/18

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ ΝΤΙΑΝΝΑ ΑΝΤΩΝΑΚΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ
https://www.facebook.com/achilleas.papadionisioub/videos/1628361783926576/?hc_ref=ARQOzlb9I6dlcgXM-sbHVarptEIYVZ4ab-K3R0jWkcqUfFJz-bqmFd_M7SjqFWbD7QE (trailer στο facebook).
 
Αφιέρωμα στην αείμνηστη μεγάλη ζωγράφο–συγγραφέα-λογοτέχνη Ντιάνα Αντωνακάτου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 15 Απριλίου στις 22:15 στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου (διαδυκτιακά www.acheloostv.gr).
   Στο αφιέρωμα διαβάστηκε από την Έφη Αναλυτή άρθρο που ειχε γράψει ο αείμηστος ζωγράφος και Ακαδημαικός Παναγιώτης Τέτσης, ενώ μίλησαν για το έργο της ο Εκπαιδευτικός συγραφέας και λογοτέχνης κ.  Ηλίας Τουμασάτος, η Συγγραφέας και Λογοτέχνης κα Ευριδίκη Λειβαδά, ο ζωγράφος  κ. Κώστας Ευαγγελάτος, η Ιστορικός Τέχνης κα Δώρα Μαρκάτου, η Ιστορικός Τέχνης κα Μαράη Γεωργούση, ο πρών πρόξενος συγγραφέας και συλλέκτης κ. Παναγιώτης Καγκελάρης, η Μεταφράστρια κα Ολγα Λαζοπούλου, ο Αρχιτέκτων κ. Γιώργος Μακρής και ο ανηψιός της κ. Γιάνγκος Μεταξάς. Επίσης ακούστηκε συνέντευξη της κας Αντωνακάτου στον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου που ειχε παραχωρήσει στον δημοσιογράφο την Δεκαετία του 80 για τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)