Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

23/5/18

Κορυφαία τιμητική διάκριση για τον γιατρό του Νοσοκομείου-ΚΥ Καλαβρύτων Ν. Ραζή

(Ηθική αναγνώριση για την προσφορά του)

  Πραγματικά κορυφαία ηθική αναγνώριση για τον γιατρό Ν. Χ. Ραζή, ήταν η βράβευσή του, συνοδευομένη από βαρύτιμη πλακέτα, που έγινε στο (γεμάτο από κόσμο) μεγάλο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου “Ιπποκράτειο” Αθηνών 12 Μαΐου 1018, κατά την Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής. Όπως αναγράφεται σε αυτήν, η διάκριση αποδόθηκε ομόφωνα “για την προσφορά του στη Γενική/Οικογενειακή Ιατρική και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας”.


  Στην ουσιαστική και μεστή σχετική εισήγησή του, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Δρ Ανάργυρος Μαριόλης αναφέρθηκε στην πολυετή πορεία της Ειδικότητας και στα μεγάλα επιτεύγματα που έχουν σημειωθεί έως σήμερα και στάθηκε στην συμβολή του γιατρού Ραζή (που συγκαταλέγεται στην 1η σειρά των γιατρών που έλαβαν μετά από εκπαίδευση και εξετάσεις την Ειδικότητα στην Ελλάδα) στο Επιστημονικό – Ανθρωπιστικό και Κοινωνικό τομέα.
  Στην αντιφώνησή του ο Ν. Ραζής, σαφώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλες και όλους για την κορυφαία αυτή διάκριση, την οποία και αφιέρωσε στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του και τόνισε ότι όσο του επιτρέπουν οι δυνάμεις του, θα συνεχίσει ανιδιοτελώς να προσφέρει στην Ιατρική Επιστήμη, προς όφελος των νέων συναδέλφων και γενικότερα των πολιτών.
  Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί, ότι από το 1997 που ιδρύθηκε η Ελληνική Ένωση Γενικής Ιατρικής έως και σήμερα, μόλις τρία (3) άτομα έχουν λάβει (Πανελλαδικά) αντίστοιχη διάκριση.

Δημοσίευση: http://patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)