Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

3/12/11

Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι

       Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των συμπολιτών μας, την περασμένη Κυριακή   ,  στο αφιέρωμα που έκανε ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων σε συνεργασία με την Ορχήστρα Μουσική Οδύσσεια, για τον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη Μάνο Χατζηδάκι,  στην αίθουσα Διαλέξεων-Συναυλιών στο Αίγιο.
 Αναφορά στη ζωή και στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι έκαναν οι Εκπαιδευτικοί Τόνια Κωστοπούλου και Καίτη Γκόγκου.
        Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι εκτελέστηκαν με ξεχωριστό τρόπο από την Ορχήστρα Μουσική Οδύσσεια, η οποία στο δεύτερο μέρος του προγράμματος επιφύλαξε  μια ευχάριστη έκπληξη στους παρευρισκόμενους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την Αίθουσα Διαλέξεων. Έπαιξαν τραγούδια του κεφιού  ανεβάζοντας το «μουσικό θερμόμετρο» στα ύψη.
        Η καλή παρέα με τα  εύγεστα ποτά που σερβιρίστηκαν , οι εξαίρετοι σπιτικοί μεζέδες και οι  αέρινοι μουσικοί ήχοι κύλησαν  ένα όμορφο βράδυ  που  σήμερα πια έμεινε στη μνήμη των παρευρισκομένων, ως μια γλυκιά ανάμνηση.  
      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δημοτική Σύμβουλος κ. Διαμάντω Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη,  ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας κ. Γιώργος Σιακκής και όλοι οι συμπολίτες μας που κατέκλισαν την αίθουσα.
      Η φιλοξενία από πλευράς του Συλλόγου ήταν ιδιαίτερα ζεστή και προσφέρθηκαν χειροποίητοι σπιτικοί μεζέδες, φτιαγμένα από μέλη και φίλες του συλλόγου τη ΡοζΜαρί Βερέττα, τη Γωγώ Παπαφράγκου, τη Σοφία Αντωνάτου,  την Ελένη Βανδώρου, την Καίτη Γκόγκου, την Άντυ Κωστοπούλου, τη Τασία Κουφοπούλου τη Βασιλική Γιαννοπούλου, και τη Νόνη Λάφη που επιμελήθηκε την οργάνωση της εκδήλωσης.
       Το εύγεστο κρασί ήταν προσφορά του Κτήματος Αχαιών της οικογένειας Κατσικώστα, το  ούζο με το ιδιαίτερο άρωμα του προσφορά της εταιρείας Καβίνο, και τον άρτο προσφορά της Αρτοποιϊας Μιχάλη Ψύχας. Τη διαμονή στην Κεφαλονιά σε όμορφο ξενώνα προσφορά της επιχείρησης Λασκαράτος – Μπούζος. Επιχειρήσεις της περιοχής μας που πάντα είναι παρούσες, και  χωρίς δισταγμό ενισχύουν τις προσπάθειές του φορέα. 
        Στον ήχο ήταν ο Τάκης Γεωργιλάς.
        Συγκινησιακό τέλος ήταν το ενδιαφέρον στήριξης όλων των παρευρισκομένων στο έργο της Ιόνιου Βιβλιοθήκης Αιγίου. Γι’ αυτό το λόγο η Επιτροπή Πολιτικής Ανάπτυξης της  Βιβλιοθήκης τους ευχαριστεί θερμά.
      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)