Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

30/6/13

Τριήμερη εκδρομή στην Κεφαλονιά, η πατρίδα της Καντάδας και της Αριέτας.


Παραλία του Μύρτου

Μελισσάνη - Photograph via ILTWMT.com
          Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων διοργανώνει τριήμερη εκδρομή από την Παρασκευή 26 Ιουλίου έως την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013, στην  πανέμορφη Κεφαλονιά με την απέραντη ποικιλία του φυσικού τοπίου και  τα απίθανα φυσικά φαινόμενα, την πατρίδα της Καντάδας και της Αριέτας και καλεί τα μέλη και τους φίλους του από όλη την Αιγιάλεια σ’ αυτή τη ξεχωριστή καλοκαιρινή εξόρμηση.
Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουλίου από την οδό Σολωμού στο ύψος της πλατείας Δεξαμενής στο Αίγιο, τις  2.15 μ.μ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :
Ø      Αναχώρηση Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 2.15 μ.μ. από την πλατεία Δεξαμενής για το λιμάνι της Κυλήνης (Κυλήνη – Πόρος).
Ø      Άφιξη στο περίφημο γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου   (διαμονή) το μεγαλύτερο θρησκευτικό κέντρο του νησιού και επίσκεψη στο Αργοστόλι.
Ø      Το Σάββατο 27 Ιουλίου, προσκύνημα στον Άγιο Γεράσιμο (ο Άγιος των σπηλαίων), επίσκεψη στο σπήλαιο Δρογγαράτης, στη Λίμνη της Μελισσάνης, Λίμνη του Καραβόμυλου, στάση στην παραλία του Μύρτου (αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Κεφαλονιά – από τις ομορφότερες παραλίες παγκόσμια), Άσσος, Φισκάρδο, επιστροφή στο μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, Αργοστόλι.
Ø       Κυριακή 28 Ιουλίου, περιήγηση στο Αργοστόλι, γύρος της Λάσσης, Κουρκουμελάτα, περιοχή της Λειβαθούς, Σκάλα, Πόρος (Πόρος – Κυλλήνη) αναχώρηση πλοίου τις 6.30 μ.μ.
         Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα ληφθεί υπόψη η σειρά προτεραιότητας των δηλώσεων συμμετοχής.  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία στα τηλέφωνα 26960-35017 κάθε μέρα 9π.μ.-11π.μ. & 6μ.μ.-10μ.μ., 26910-32480,   κινητό 697-080-6607 & 698-040-4466 .   
         Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως  τις 20 Ιουλίου  καταβάλλοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου στο κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων “FANTASY”  Μητροπόλεως 24,   και    στα γραφεία του Συλλόγου Ανδρονοπούλου 12 τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10π..μ. -.1μ.μ. & Τετάρτη, Παρασκευή 6μ.μ.-8.30μ.μ.        

Το Φανάρι των Αγίων Θεοδώρων.


Κουρκουμελάτα - περιοδικό kefalonitis.com

Το Αργοστόλι από την ιστορική γέφυρα του De Bosset - Η Κολώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)