Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

18/12/16

Χριστούγεννα στο Μελομακαρονοχωριό!
      Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου το απόγευμα, το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της Ιονίου Βιβλιοθήκης «Χριστούγεννα στο Μελομακαρονοχωριό» με συμμετοχή πολλών μικρών φίλων της.
 
      Το Σάββατο ζωντάνεψε το παραμύθι «Ο Παπουτσής και τα ξωτικά» από τον Ανδρέα Αρβανίτη και την Νατάσα Χριστοδουλοπούλου. Στη συνέχεια η Εκπαιδευτικός Μαρία Αγγελοπούλου συζήτησε με τα παιδιά για την ευγνωμοσύνη ως ένα συναίσθημα που πηγάζει από μέσα μας, το οποίο στην πραγματικότητα αποτελεί επιλογή και στάση ζωής και τα παιδιά ζωγράφισαν τους ήρωες του παραμυθιού με τη βοήθεια της Κούλας Τρακαδά, του Φάνη Δημητρόπουλου, του Αλέξη Φιλιππόπουλου, ο δε φούρναρης των Χριστουγέννων μοίρασε στα παιδιά γλυκά.
     Την Κυριακή το απόγευμα στο πρόγραμμα «Φτιάχνω και δημιουργώ», τα παιδιά πειραματίστηκαν με τα χρώματα, τα χαρτιά, τις κόλλες, ζωγράφισαν χριστουγεννιάτικες φιγούρες και παρουσίασαν πανέμορφα έργα τέχνης.
    Το πρόγραμμα επιμελήθηκαν και βοήθησαν τα παιδιά η Άννα Καραγκούνη, η Νόνη Λάφη, η Βάσω Ταξιαρχοπούλου και η Ζέτα Γιαννοπουλου. Ο φούρναρης των Χριστουγέννων κέρασε όλα τα παιδιά γλυκά που έφτιαχνε όλο το βράδυ του Σαββάτου στο μαγικό του φούρνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)