Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

19/1/17

Μεγάλη η συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου Κεφαλλήνων, της Ιόνιου Βιβλιοθήκης και της Πολυφωνικής Χορωδίας Αιγιαλείας στην κοπή της Πίτας.-

 
 
 
 


   Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων, η Ιόνιος Βιβλιοθήκη Αιγίου, και η  Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας το περασμένο Σάββατο 14 Ιανουαρίου το βράδυ στο μεζεδοπωλείο «ΑΛΗΤΗΡΙΟΝ»  στο Αίγιο.
Η προσέλευση των μελών, των χορωδών και φίλων του Συλλόγου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, όπου η αίθουσα του κέντρου ήταν κατάμεστη.
Την πίτα  ευλόγησε ο  π.  Άγγελος  Σπυρόπουλος και  στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ψύχας έκανε σύντομη ενημέρωση για τις τελευταίες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν αλλά και για τις άμεσες μεγάλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, όπως:
·        Ο χορός της Αποκριάς ένα ξεχωριστό γλέντι, τον μήνα Φεβρουάριο,
·        Τις Χορωδιακές Συναναστροφές «Οδός Χορωδών» Αίγιο 2017,  με συμμετοχή αξιόλογων χορωδιών της πατρίδας μας τον μήνα Μάιο,
·        Την Επετειακή εκδήλωση για τα 153 χρόνια από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα, με συμμετοχή αξιόλογων φορέων της πόλης μας, τον μήνα  Μάιο
και τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, τη συμμετοχή τους και τη συνεχή υποστήριξή τους προς το Σύλλογο και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.
    Στη συνέχεια όλοι μαζί διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια παρέα με την όμορφη ορχήστρα του κέντρου, μέχρι αργά το βράδυ. Όπως πάντα  μέσα σε μία ιδιαίτερα και ζεστή ατμόσφαιρα αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)