Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

20/2/18


 ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2018
.
   .
Στο φιλόξενο χώρο ¨ΟΝΕΙΡΟ" στη Μυρτιά Αιγίου και σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο, ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων πιστός στο ραντεβού και φέτος, διοργάνωσε τον αποκριάτικο χορό του 2018. 
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Βάνα Μπεντεβή πρόεδρος του ΙΛΕΑ, το Δ.Σ της Πανειπηρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας και η πρόεδρος Ειρήνη Γκογκου, ο Αθανάσιος Λουκόπουλος πρόεδρος των συνταξιούχων εκπαιδευτικών. η μαέστρος της χορωδίας μας Αλίκη Ζαφείρη και ο μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Αδαμόπουλος.
   Με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, πολύ πλούσιο με τραγούδια ρομαντικά (ταγκό, βαλς, φοξ τροτ), αποκριάτικα, επτανησιακά, εύθυμα και ελαφρά λαϊκά τραγούδια της παρέας, δημιούργησαν αποκριάτικη διάθεση μέχρι τις πρωινές ώρες. 
   Την βραδιά ομόρφυναν με την παρουσία τους οι χορευτές του Dancing club με το Χορευτικό show που παρουσιάσαν, ενώ πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρο με πλούσια δώρα και βράβευση της καλύτερης μεταμφίεσης, που κέρδισε η συμπολίτισσά μας κα Αγγελική Κουρή, με βραβείο μια διήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο-SPA "Όνειρο της Ζαχλωρού".

    Το Δ.Σ. ευχαριστεί την καρναβαλική επιτροπή Ανδρέα Αδαμόπουλο, Ειρήνη Δουσκα, Καίτη-Ειρήνη Γκόγκου, Μάκη Παπαδημητρατο, Δημήτρη Σακκάτο, καθώς και απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες της πόλης μας για τα πλούσια δώρα που πρόσφεραν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)