Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

27/6/11

Έγινε η επιβράβευση των δύο μαθητριών από την Ιόνιο Βιβλιοθήκη

                    
                                   
                        
        Η Ιόνιος Βιβλιοθήκη Αιγίου την περασμένη Τετάρτη, βράβευσε τις μαθήτριες του 1ου Λυκείου Αιγίου Ευτυχία και Μαρία-Ειρήνη Δεσύλλα, σε μία λιτή τελετή, κάτω όμως από μία έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα , όχι μόνο για τις μαθήτριες και την οικογένειά τους αλλά και από όλους τους συμπολίτες μας, που είχαν κατακλίσει την αίθουσα Διαλέξεων της Βιβλιοθήκης.
«Η Ευτυχία και Μαρία Ειρήνη προέβησαν χωρίς σκέψη σε μία πράξη αλτρουισμού, σε μία πράξη φιλαλληλίας, σε κάτι δηλαδή, εξαιρετικά σπάνιο και δυσεύρετο στις ημέρες που μεσουρανεί όχι πια η συλλογικότητα, αλλά ο ατομικισμός.
Θέλουμε να πιστεύουμε από καρδιάς πως αυτή η φιλάνθρωπη ενέργειά τους θα αποτελέσει ένα προς μίμηση ηθικό παράδειγμα και πρότυπο για όλους μας ανεξαιρέτως • θα γίνει ένας μικρός φάρος σ’ ένα ομιχλώδες τοπίο!»
      Στην τελετή παραβρέθηκαν και επαίνεσαν με το λόγο τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας, Πανοσιολογιότατος Καλλίνικος, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Αιγιάλειας Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βάσω Ψυχράμη, όπου απένειμαν τις τιμητικές πλακέτες της Ιόνιου Βιβλιοθήκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Υποδ/νσης Αιγίου κ. Χρήστος Σπηλιωτόπουλος, η Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Αιγίου κ. Αρχοντούλα Ρέλλα και ο Πρόεδρος της Πολιτικής Ανάπτυξης της Βιβλιοθήκης κ. Γεράσιμος Μεσσάρης όπου πρόσφερε στις δύο μαθήτριες από ένα βιβλίο, ως το πιο πιστό και πολύτιμο φίλο του ανθρώπου.
      Μουσικές νότες σκόρπισαν στην αίθουσα με την κιθάρα του, ο Πάνος Πιερράτος, που έχει τη Διεύθυνση της Ορχήστρας «Μουσική Οδύσσεια» και με τις φυσαρμόνικές του, ο Λάμπης Λασκαράτος.
      Η διακόσμηση της αίθουσας με άνθη ήταν προσφορά από το ανθοπωλείο «Μανόλια». Στον ήχο ο Φώτης Μάντικας που πρόσφερε τις υπηρεσίες του εθελοντικά και αφιλοκερδώς, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στους υψηλούς πνευματικού στόχους της Ιόνιου Βιβλιοθήκης.
        Τον συντονισμό της τελετής είχε η κ. Πέπη Σπηλιωτοπούλου Δημοσιογράφος-Διευθύντρια του «Ράδιο Αίγιο» 99.2 και της εφημερίδας «Φιλόδημος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)