Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

27/6/11

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Φιλιππίδη "κρατάς μυστικό;"

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ποιοτική παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Γιάννη Φιλιππίδη, έγινε την Τρίτη το βράδυ στην αίθουσα Διαλέξεων της Ιονίου Βιβλιοθήκης.
... Η συγκεκριμένη παρουσίαση έγινε σε συνεργασία με την Άνεμος Εκδοτική και την παρακολούθησαν πολλοί συμπολίτες μας. Για τον συγγραφέα και το βιβλίο του «κρατάς μυστικό;» μίλησε η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Ζαχαράκη και ο εκδότης Νικόλας Τελλίδης. Σημαντικά αποσπάσματα από το βιβλίο απέδωσαν με ξεχωριστό τρόπο η θεατρολόγος Βιβή Θεοδωρακοπούλου και ο ηθοποιός Ανδρέας Αρβανίτης. Τα κείμενα «ντύθηκαν μουσικά» από τον Πάνο Πιερράτο με την κιθάρα του και τη φωνή του, καλλιτεχνικό διευθυντή της ορχήστρας «Μουσική Οδύσσεια».
Το ανθοπωλείο Μανώλια φρόντισε για τον στολισμό της αίθουσας με άνθη.
Στον πρόλογό του ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Ανάπτυξης της Ιονίου Βιβλιοθήκης Γεράσιμος Μεσσάρης είπε μεταξύ των άλλων :
«Η φιλαναγνωσία καλλιεργεί τη φαντασία του ανθρώπου, διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντές του, εμπλουτίζει τις σκέψεις και τις ιδέες του. Ότι βιβλίο και αν επιλέξουμε να διαβάσουμε, θα μας ταξιδέψει στη γνώση, στην πληροφόρηση, θα μας ψυχαγωγήσει, θα μας ταξιδεύσει στη ζωή κάποιου άλλου, θα δούμε έναν διαφορετικό κόσμο μέσα από τα μάτια του συγγραφέα. Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι. Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη. Τα πάντα κινούνται.»

Να σημειώσουμε ότι η βιβλιοθήκη πλέον διαθέτει όλο το συγγραφικό έργο του Γιάννη Φιλιππίδη, το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο για το βιβλιόφιλο κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)