Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

28/11/17

«Ανθοδετική Χριστουγέννων και Xριστουγεννιάτικος Στολισμός με Φυσικά Υλικά»


  Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα (26/11/2017) από την Ιόνιο βιβλιοθήκη, η παρουσίαση του θέματος «Ανθοδετική Χριστουγέννων και χριστουγεννιάτικος στολισμός με φυσικά υλικά» από την εικαστικό Μαίρη Μουζακίτη. 
   Οι φίλες και φίλοι Αιγιαλείς που γέμισαν την αίθουσα της βιβλιοθήκης γνώρισαν αυτή την πανάρχαια τέχνη της δημιουργίας διακοσμητικών συνθέσεων από φυτά του κήπου μας, του δάσους, ξηρούς καρπούς κ.λ.π. 
     Η παρουσίαση από την κα Μαίρη Μουζακίτη ήταν εκπληκτική και πολύ ενδιαφέρουσα, προσφέροντας απλόχερα και από καρδιάς ιδέες και τρόπους κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών, αλλά και στολιδιών για το σπίτι μας γενικότερα, από φυσικά υλικά και με μηδενικό κόστος.
    Στο τέλος η εικαστικός παρουσίασε τον τρόπο που μπορεί κάποιος να δημιουργήσει μία σύνθεση φυτών, πάντα από στοιχεία που υπάρχουν στον κήπο μας ή το δάσος.
.
    Όλοι οι παρευρισκόμενοι ενθουσιάστηκαν από την επίδειξη και η βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά την κα Μαίρη Μουζακίτη για τις ωραίες συμβουλές, σκέψεις και ιδέες της, που δίνουν ομορφιά στη ζωή μας.
    Επίσης η βιβλιοθήκη ευχαριστεί τις φίλες και τους φίλους Αιγιαλείς που με την παρουσία τους έδειξαν την αγάπη τους στη γνώση και όλοι οι παρευρισκόμενοι δέχθηκαν τη ζεστασιά τη βιβλιοθήκης, με χειροποίητα γλυκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)